La Place Haarlem

Vandaag bij La Place aan de Dreef in Haarlem geweest. Dacht even lekker te kunnen ontbijten. Zie hieronder mijn briefwisseling met de gastenservice van La Place.

Beste,
Vandaag wilde ik gebruik maken van jullie ontbijtmogelijkheid bij la Place aan de Dreef in Haarlem.
Ik was er om 10.30 uur. Tot mijn verbazing was de keuze in het buffet zeer beperkt. Geen gekookt eitje meer, geen eiersalade en ook het brood was zo goed als op. Toen ik bij een medewerker hierover informeerde, vertelde hij mij dat ze het ontbijtbuffet tot 10 uur aanvullen……
Als je later komt, zijn er mogelijk al producten niet meer verkrijgbaar.
Hoe kan het zo zijn dat in een restaurant als La Place, dat tot ‘s avonds geopend is, bepaalde producten “op zijn”??
Ik ben hier zeer ontevreden over en zal er ook melding over maken bij bestreview.nl
Hopelijk nemen jullie maatregelen of passen jullie de tijd aan, ontbijt tot 10 uur i.p.v. 11 uur!
Gr. Erik

Antwoord van de gastenservice:

Geachte Erik,

Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat het buffet al grotendeels leeg was toen u wilde ontbijten bij ons. Het kan inderdaad voorkomen dat het buffet (gedeeltelijk) leeg is voor 11:00. Van tevoren vaststellen hoeveel eten nodig is is altijd moeilijk en Eten weggooien doen we het liefst zo min mogelijk met het oog op voedselverspilling en duurzaamheid.

Ik neem uw klacht wel serieus en ga hem ook doorsturen naar de vestiging. Als dank voor uw bericht heb ik een kleine attentie toegevoegd op uw La Place kaart.

Op zich prima dat ze meeleven met mij. Echter het excuus van voedselverspilling en duurzaamheid gaat er bij mij niet in. Zie hieronder.

Beste,

Met alle respect, producten als eiersalade en gekookte eieren zijn volgens mij de gehele dag te gebruiken in jullie restaurant.

Door het “magere” ontbijtje wilde ik zojuist een broodje kip bestellen. Was er ook nog niet. Ik moest maar wachten tot ze klaar waren met de broodjes met ham.

U zult mij waarschijnlijk een te kritische klant vinden maar klantgerichtheid is momenteel ver te zoeken bij La Place op de Dreef.

Gr. Erik