Brasserie Paris in Haarlem

Gisteren bezocht ik met een bekende van mij het eetcafé Paris in Haarlem. Ze zijn onlangs verbouwd dus we waren benieuwd hoe het er uit zou zien. Bij binnenkomst was het al gezellig druk. Ik moest nog even de wc bezoeken, tot mijn verbazing was er een gemengd toilet, dus voor dames en heren. Maar goed, dit zou niet mijn voorkeur hebben bij een verbouwing. Vervolgens heb ik een kop tomatensoep besteld. De bediening was attent. Ik kreeg een grote zwarte soepkom geserveerd met een paar stukjes stokbrood. Tot mijn verbazing was de kop maar voor 1/3 gevuld. Hij smaakte overigens prima. Toen de serveerster mijn lege soepkom weer kwam ophalen kon ik het toch niet laten hier een opmerking over te maken. Ja zei ze, dat horen we wel vaker, maar het heeft te maken met de soepkommen. Ik kon geen andere krijgen. Toch zit er voldoende in hoor, zei ze.

Jammer dat ze mijn opmerking niet serieus nam. Door in te gaan tegen mijn opmerking liet ze zien dat ze het niet met me eens was. Ze zei nota bene dat ze dit wel vaker hoorde!. Doe er dan wat mee zou ik zeggen! Ik betaal niet 6 euro (!) voor een “Haags bakkie soep”. En geloof me, er zat echt weinig in! Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *